follow Catalog firme » Textile incaltaminte » Tesaturi » Judetul NEAMT
  home     Tesaturi   Judetul NEAMT

Tesaturi Neamt

Obtineti cel mai bun pret pentru tesaturi completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tesaturi neamt, tesaturi neamt, tesaturi calitate superioara, tesaturi bumbac, tesaturi din bumbac, tesaturi in, tesaturi fibre naturale, tesaturi fibre artificiale (Roman, NEAMT)
Unic reprezentant in romania a fabricii microtex cotton club (italia) tesaturi din bumbac, in si amestec cu fibre naturale si/sau artificiale, cu finisaje deosebite, de calitate superioara. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0729 *** ***Click aici!
tesaturi in in amestec, tesaturi in, tesaturi din bumbac, tesaturi bumbac, tesaturi calitate superioara (Roman, NEAMT)
Microtex cottonclub italia-firma de traditie si lider in producerea tesaturilor de calitate superioara si tehnologie inalta, reprezentata in romania prin ro-microtex. va furnizeaza o gama larga de tesaturi din bumbac si bumbac in amestec cu diverse fibre naturale si artificiale, ce se preteaza la confectionarea de echipament de protectie: salopete protectie, combinezoane doc, uniforme pentru personal silvic, armata, politie, pompieri, scurte termoizolante, sube,..
0729 *** ***Click aici!
tesaturi bumbac (Piatra Neamt, NEAMT)
SC GRUP PANDA S.R.L. Piatra Neamt este distribuitor național horeca asigurand servicii de dotare a tuturor tipurilor de unitati de alimentație publică si turism cu următoarele grupe de produse: veselă de porțelan Apulum Alba Iulia si de import Gural, pahare si alte articole de sticlărie, vase inox 18/10 cu capac, cu fund triplu stratificat de la 1 litru la 100 litri, tacamuri inox..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie